A szerelő célgép egy Közép-magyaroszágon működő elsőkörös autóipari beszállító cég megrendelésére készült.

A préselés és a szerelés menete:
 

A berendezés Volkswagen gyártmányú autók alumínium öntvény ventillátor tartójának alkatrészeit szereli össze. A feladat során egy hidropneumatikus prés segítségével egy csapágyat préselünk az öntvénybe, melynél a benyomási erőt és a benyomás mélységét kell ellenőrizni. Az utolsó száz mérés adatait a PLC memóriájába tároljuk. A következő szerelési fázisokban a terméken további csavarozási feladatokat kell elvégezni, melyeket pneumatikus csavarozóval, illetve egy egyedi gyártású nyomatékra húzó egységgel készítünk el. A meghúzási nyomatékot és az elfordulás mértékét ellenőrizzük. A beépülő pneumatika elemek Festo, a vezérlés Siemens, a hidropneumatikus prés TOX gyártmányok.

Cégfilozófiánk

Filozófiánk egyik meghatározó gondolata:

"Elmélkedés a dolgok értékéről, a dolgok áráról, és a kettőnek egymással való viszonyáról.
 
Nemigen van a világon olyasmi, amit valahol, valaki még egy kicsit rosszabb minőségben, még egy kicsit alacsonyabb áron ne tudna felkínálni. Azok, akik kizárólag az ár alapján döntenek, megérdemlik, hogy áldozatul essenek az efféle machinációknak. Túl sokat fizetni nem bölcs dolog, de túl keveset fizetni még rosszabb. Ha túl sokat fizetsz, veszítesz valamelyes pénzt, ez minden. Ha azonban túl keveset fizetsz, mindent elveszíthetsz, mert a megvásárolt dolog a tőle elvárt feladatra esetleg nem lesz alkalmas! A gazdaság törvényszerűségei nem engedik, hogy olcsó pénzért nagy értékhez juss. Ha a legolcsóbb árajánlatot fogadod el, számolj rá valamennyit a költségeidre azért a kockázatért, amelyet ezzel magadra vállaltál. S máris láthatod: megvan a pénz, hogy valami jobbat is vehess magadnak!”
 
J. RUSKIN angol társadalomtudós reformer (1819-1900)

 

 
 
 
M-Technologies Mérnöki Iroda és Gépgyártó Kft.
Egyedi célgépgyártás, gyártó és összeszerelő berendezések, sorok tervezése és gyártása.
2660 Balassagyarmat, Bástya utca 14.
Tel: (+36)-35/302-288
E-fax: (+36)-35/998-621
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Skype: mtechnologiesgroup
 

 
 
Adatvédelem                           Cégadatok