A berendezés nagyméretű, nem közúti járművek hűtőinek szivárgás vizsgálatára alakalmas.

A szivárgásvizsgálat során az operátor a hűtőt a berendezésben kialakított liftszerkezetre daruzza. A levegő tömlőt a hűtőre csatlakoztatja, majd a

védőajtót lezárja. A vizsgálati ciklus a start gomb megnyomása után indul el. A berendezés a hűtőt a beállított nyomású levegővel feltölti. A lift vizsgálati pozícióba történő mozgatásaval a hűtő a víz alá süllyed. A lift mozgatása pneumatikusan történik. A dolgozó szemrevételezéssel ellenőrzi a szivárgást. A vizsgálati ciklus leteltével a lift kivételi pozícióba mozog, a védőajtó biztonsági kapcsolója kiold. Az operátor légteleníti a hűtőt, leválasztja a levegőcsatlakozót, majd kiadaruzza a munkadarabot.

 

 

Cégfilozófiánk

Filozófiánk egyik meghatározó gondolata:

"Elmélkedés a dolgok értékéről, a dolgok áráról, és a kettőnek egymással való viszonyáról.
 
Nemigen van a világon olyasmi, amit valahol, valaki még egy kicsit rosszabb minőségben, még egy kicsit alacsonyabb áron ne tudna felkínálni. Azok, akik kizárólag az ár alapján döntenek, megérdemlik, hogy áldozatul essenek az efféle machinációknak. Túl sokat fizetni nem bölcs dolog, de túl keveset fizetni még rosszabb. Ha túl sokat fizetsz, veszítesz valamelyes pénzt, ez minden. Ha azonban túl keveset fizetsz, mindent elveszíthetsz, mert a megvásárolt dolog a tőle elvárt feladatra esetleg nem lesz alkalmas! A gazdaság törvényszerűségei nem engedik, hogy olcsó pénzért nagy értékhez juss. Ha a legolcsóbb árajánlatot fogadod el, számolj rá valamennyit a költségeidre azért a kockázatért, amelyet ezzel magadra vállaltál. S máris láthatod: megvan a pénz, hogy valami jobbat is vehess magadnak!”
 
J. RUSKIN angol társadalomtudós reformer (1819-1900)

 

 
 
 
M-Technologies Mérnöki Iroda és Gépgyártó Kft.
Egyedi célgépgyártás, gyártó és összeszerelő berendezések, sorok tervezése és gyártása.
2660 Balassagyarmat, Bástya utca 14.
Tel: (+36)-35/302-288
E-fax: (+36)-35/998-621
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Skype: mtechnologiesgroup
 

 
 
Adatvédelem                           Cégadatok