A berendezés BMW alkatrészek statikus és dinamikus vizsgálatára alkalmas.

A berendezést egy közép Magyarországon működ, elsőkörös BMW beszállító partner számára készítettük. A tesztelő berendezésen BMW autók sebességváltó rögzítő elemeinek alumínium öntvény alkatrészeit vizsgálják. A célgép 3 féle öntvény, öntvényenként két irányú vizsgálatára alkalmas. A statikus vizsgálat során az öntvény eltörésekor fellépő maximális erő nagyságát mérjük. Dinamikus vizsgálat folyamán az öntvényt szinuszos lengő igénybevétellel ( pozitív és negatív összetevők is) terheljük, 200.000 ciklusú fárasztással. A terhelési ciklus végeztével a darabon repedésvizsgálatot végeznek. A tesztgépen a szinusz hullámú terhelés középértéke, és az amplitúdó változtatható.

Cégfilozófiánk

Filozófiánk egyik meghatározó gondolata:

"Elmélkedés a dolgok értékéről, a dolgok áráról, és a kettőnek egymással való viszonyáról.
 
Nemigen van a világon olyasmi, amit valahol, valaki még egy kicsit rosszabb minőségben, még egy kicsit alacsonyabb áron ne tudna felkínálni. Azok, akik kizárólag az ár alapján döntenek, megérdemlik, hogy áldozatul essenek az efféle machinációknak. Túl sokat fizetni nem bölcs dolog, de túl keveset fizetni még rosszabb. Ha túl sokat fizetsz, veszítesz valamelyes pénzt, ez minden. Ha azonban túl keveset fizetsz, mindent elveszíthetsz, mert a megvásárolt dolog a tőle elvárt feladatra esetleg nem lesz alkalmas! A gazdaság törvényszerűségei nem engedik, hogy olcsó pénzért nagy értékhez juss. Ha a legolcsóbb árajánlatot fogadod el, számolj rá valamennyit a költségeidre azért a kockázatért, amelyet ezzel magadra vállaltál. S máris láthatod: megvan a pénz, hogy valami jobbat is vehess magadnak!”
 
J. RUSKIN angol társadalomtudós reformer (1819-1900)

 

 
 
 
M-Technologies Mérnöki Iroda és Gépgyártó Kft.
Egyedi célgépgyártás, gyártó és összeszerelő berendezések, sorok tervezése és gyártása.
2660 Balassagyarmat, Bástya utca 14.
Tel: (+36)-35/302-288
E-fax: (+36)-35/998-621
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Skype: mtechnologiesgroup
 

 
 
Adatvédelem                           Cégadatok