Forgácsoló, fémmegmunkáló és szerkezetlakatos szakterület.

Az M-Technologies Group forgácsolási, szerkezetlakatos munkának jelentős részét csoporton belül végezzük. Fémmegmunkáló partnerünk 35 éves szakmai tapasztalattal,  lakatos műhelyekkel és körülbelül 50 darab fémmegmunkáló gépel áll partnereink rendelkezésére. A berendezések között nagy számban találunk CNC vezérlésű berendezéseket éppúgy, mint optikai láng és plazmavágót. A zsanai telephelyen 3 darab összesen 1500 négyzetméteres zárt csarnokkal és körülbelül 3000 négyzetméternyi szabad terülen állunk partnereink rendelkezésére.

 

icon

Follow Us

You Tube
 

icon

On Facebook

icon

Google +

icon

LinkedIn

 
 
 

Cégfilozófiánk

Filozófiánk egyik meghatározó gondolata:

"Elmélkedés a dolgok értékéről, a dolgok áráról, és a kettőnek egymással való viszonyáról.
 
Nemigen van a világon olyasmi, amit valahol, valaki még egy kicsit rosszabb minőségben, még egy kicsit alacsonyabb áron ne tudna felkínálni. Azok, akik kizárólag az ár alapján döntenek, megérdemlik, hogy áldozatul essenek az efféle machinációknak. Túl sokat fizetni nem bölcs dolog, de túl keveset fizetni még rosszabb. Ha túl sokat fizetsz, veszítesz valamelyes pénzt, ez minden. Ha azonban túl keveset fizetsz, mindent elveszíthetsz, mert a megvásárolt dolog a tőle elvárt feladatra esetleg nem lesz alkalmas! A gazdaság törvényszerűségei nem engedik, hogy olcsó pénzért nagy értékhez juss. Ha a legolcsóbb árajánlatot fogadod el, számolj rá valamennyit a költségeidre azért a kockázatért, amelyet ezzel magadra vállaltál. S máris láthatod: megvan a pénz, hogy valami jobbat is vehess magadnak!”
 
J. RUSKIN angol társadalomtudós reformer (1819-1900)

 

 
 
 
M-Technologies Mérnöki Iroda és Gépgyártó Kft.
Egyedi célgépgyártás, gyártó és összeszerelő berendezések, sorok tervezése és gyártása.
2660 Balassagyarmat, Bástya utca 14.
Tel: (+36)-35/302-288
E-fax: (+36)-35/998-621
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Skype: mtechnologiesgroup
 

 
 
Adatvédelem                           Cégadatok